webvogel internet services

Internet Services

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en).

Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren. Zoekmachine adverteren is erg kostbaar; voor een listing van een beetje populair zoekwoord betaald u al snel 2€,- per click; en dan maar hopen dat die click converteert in omzet verhoging!

Webvogel heeft veel ervaring in SEO, het beinvloeden van de ranking posities in google; hier werd reeds mee begonnen, ruim voordat SEO een commercieel product werd.

Tegenwoordig zijn er veel bedrijven aktief in het aanbieden van SEO diensten. De geleverde resultaten zijn lang niet altijd hoopgevend, zeker indien de gevraagde tarieven in ogenschouw wordt genomen.

Webvogel levert no-nonsence SEO, kent zijn vak en weet wat haalbaar is. Zo zijn er een aantal punten die erg belangrijk zijn; valt uw verzoek tot positionering niet binnen de mogelijkheden; dan geven wij dit aan.

De meest belangrijke punten zijn:

  1. Content
  2. Pagerank
  3. Techniek

Deze punten zijn key in het behalen van bv. de beoogde top 10 positie in google; er speelt echter veel meer; mocht u alle belangrijkste punten willen nalezen dan geeft volgend artikel u meer informatie : 120+ SEO Check

Webvogel beschikt over een uitgebreide track-record in SEO resultaten; deze zijn op verzoek opvraagbaar