webvogel internet services

Internet Services

E-Commerce

E-Commerce ; online winkelen op het wereldwijde web. Als verkopende partij is het van belang om een betrouwbare webshop te hebben. Webvogel is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento webshops. Magento is het meest bekende en meest gebruikte open source software systeem voor webshops. Het biedt uitzonderlijke flexibiliteit en controle over design, presentatie, inhoud en functionaliteiten van een webshop.

Magento beschikt over zeer krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogusbeheer tools. Omdat Magento schaalbaar is, is het zowel voor een bescheiden als voor een complexe webshop geschikt om online succes te behalen.

Magento :

  1. Open Source
  2. Zoekmachine vriendelijk
  3. Schaalbaar
  4. Extensies
  5. Marketing & promotie tools
  6. Meerdere shops beheren
  7. Uitgebreid klant-, order- en productbeheer

Webvogel levert naast de ontwikkeling in Magento, ook advies als het gaat om E-commerce; afhankelijk van uw productgroep zal vindbaarheid meer of minder belangrijk zijn. De specifieke SEO zal daar op afgestemd worden.

Tevens is het bij nieuwe websites van belang om het vertrouwen van uw potentiele koper te winnen, er bestaan helaas veel malafide webshops, een keurmerk is dan het overwegen waard. Webvogel Internet Services beschikt over de expertise om uw online winkel van A tot Z te implementeren.