webvogel internet services

Internet Services

Web Development, E-Commerce
SEO, GIS, 3D Visualisation
Software Customization
& more to come...

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons).

Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Lees meer...

Webvogel maakt artist impressions en 3D visualisaties van woningen, architectuur, interieurs, utiliteitsbouw, retailontwerp, recreatiebouw, openbare ruimte en meer.

3D visualisatie is een geweldig methode voor sublieme foto realistische presentaties. Wij streven naar het hoogste niveau op het gebied van visualisatie en 3D animatie.

Lees meer...

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en).

Lees meer...

Geografische Informatiesystemen (GIS) eisen een steeds grotere rol op in onze samenleving. De digitale representatie van ruimte is bijvoorbeeld al door 'Tom-Tom' en 'GoogleMaps' dicht bij de doorsnee gebruiker gebracht.

Het gebruik van 'geoinformatie' maakt een opvallende bloei door, maar er is nog maar bij een beperkte groep onderzoekers kennis over aanwezig.

Lees meer...

Software Customization: Maatwerk software-ontwikkeling is het ontwerpen van software-applicaties voor een specifieke gebruiker of groep van gebruikers binnen een organisatie.

Dergelijke software is toegesneden op de specifieke behoeften, in tegenstelling tot de meer traditionele en wijdverspreide off-the-shelf software pakketen.

Lees meer...

E-Commerce ; online winkelen op het wereldwijde web. Als verkopende partij is het van belang om een betrouwbare webshop te hebben. Webvogel is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento webshops. Magento is het meest bekende en meest gebruikte open source software systeem voor webshops. Het biedt uitzonderlijke flexibiliteit en controle over design, presentatie, inhoud en functionaliteiten van een webshop.

Lees meer...